ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ ΒΑΣΕΙ ΑΡΘΡΟΥ 39Α (αφορά μόνο κινητά τηλέφωνα, tablets, laptops και κονσόλες)

Προαπαιτούμενο για την ολοκλήρωση της παραγγελίας είναι το έγγραφο από το Taxisnet “Στοιχεία Μητρώο Επιχείρησης” από την ενότητα Προσωποποιημένη Πληροφόρηση” κάνοντας κλικ δεξιά πάνω στο όνομα χρήστη και επιλέγοντας “Μητρώο & Επικοινωνία” και μετέπειτα “Στοιχεία Επιχείρησης” (σε αρχείο pdf) όπου θα αναγράφεται σαν ημερομηνία εκτύπωσης η ημέρα της αποστολής του εγγράφου και μετά να προβείτε στην καταχώρηση της.

1.Μας αποστέλλεται το έγγραφο με Ε-mail στο [email protected] και επικοινωνείτε τηλεφωνικά στο 2821097375 ενημερώνοντας μας με τα στοιχεία της επιχείρησής σας.

2. Κατά την διάρκεια της επικοινωνίας μας θα γίνει η καταχώρηση της παραγγελίας και θα ενημερωθείτε για την διαθεσιμότητα του προϊόντος. Ταυτόχρονα θα γίνει ο έλεγχος των στοιχείων και του εγγράφου για επιβεβαίωση έγκρισης και ενημέρωση του ποσού κατάθεσης. Την κατάθεση πρέπει να την πραγματοποιήσετε αυθημερόν, αλλιώς η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα και χωρίς ενημέρωση, διαφορετικά η παραγγελία πρέπει να καταχωρηθεί εκ νέου.

Ο έλεγχος για την έγκριση και η αποστολή της παραγγελίας γίνεται από εμάς την ίδια ημέρα.

ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ:

1.  Παραγγελίες με άλλους τρόπους πληρωμής (Αντικαταβολή ή Πληρωμή με Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα).
2.
  Διαφορετικός παραλήπτης και όχι η επιχείρηση.
3.
  Αποστολή σε διαφορετική διεύθυνση που δεν ανήκει στην επιχείρηση.

Με το παρόν δέχεστε κάθε ορούς και προϋποθέσεις προκειμένου να αγοράσετε με τιμολόγιο με βάση το άρθρο 39Α.

Υπόδειγμα του απαιτούμενου εγγράφου