Τρόποι Πληρωμής

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας με τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

Τραπεζική κατάθεση.

 • EUROBANK: GR4902601350000510200156854
  Δικαιούχος: Μαρινάκης Θεμιστοκλής (ισως χρειαζεται αντιγραφη-επικολληση στο πεδιο δικαιουχος του ebanking σας ή οταν κανετε μεταφορα.
 • ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
  • IBAN: GR5501104950000049570093481
  • Δικαιούχος:ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ-ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΕΛΕΝΗ
  • VIVAWALLET  IBAN: GR9370100000000263378639057
  • VIVA QUICK PAY LINK :pay.vivawallet.com/marinakis-themistoklis-antonios
   Δικαιούχος: siteDigital2000gr (χρειαζεται αντιγραφη-επικολληση στο πεδιο δικαιουχος του ebanking σας ή οταν κανετε μεταφορα.
 • Paypal :[email protected]
 • Μετα την πληρωμη με καταθεση και για την ταχυτερη εξυπηρετηση σας  αποστελετε email με την πληρωμη στο [email protected] με τον αριθμο παραγγελιας η το ονομα σας .Η με viber στο 6981891810.
 • Πολλες φορες λογο ογκου εργασιων και επειδη κατα την μεταφορα των χρηματων η παραγγελια παραμενει σε αναμονη ,η οταν η καταθεση ειναι απο αλλο ονομα δεν ειναι ευκολο να δουμε αμεσα την καταθεση.Με το εμαιλ φαινεται αμεσως για να μην καθυστερει η αποστολη.

Πιστωτική Κάρτα

 •  ΠΡΟΣΟΧΗ: Βάσει του “GDPR” παραλήπτης είναι μόνο ο κάτοχος της Πιστωτικής / Χρεωστικής κάρτας.
  * Δόσεις υποστηρίζονται μόνο στο κατάστημα.
   Mόνο ο κάτοχος της κάρτας (ή άτομο με θεωρημένη εξουσιοδότηση από τον κάτοχο) μπορεί να παραλάβει την εκάστοτε παραγγελία δείχνοντας την ταυτότητα του στον κούριερ ή στο κατάστημα .
 • Αναγνωρίζοντας την ύψιστη σημασία της προστασίας προσωπικών δεδομένων και της ασφάλειας των συναλλαγών, χρησιμοποιούμε τις πιο προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζουμε ταχύτητα και αξιοπιστία, παρέχοντας παράλληλα σε εσάς, υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε κάθε περίπτωση.
  Το digital2000.gr  δεσμεύεται, ότι όλα τα προσωπικά στοιχεία που υποβάλλονται σε αυτό (Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση, Τηλέφωνα, Ηλεκτρονική Διεύθυνση κλπ), καταχωρούνται (με δυνατότητα πρόσβασης) από εξουσιοδοτημένους υπαλλήλους, αυστηρά και μόνο όποτε αυτό απαιτείται, όπως πχ. για τη διεκπεραίωση των παραγγελιών, ενώ δεν γίνονται αντικείμενο διαχείρισης, κοινοποίησης πρός τρίτους και δεν χρησιμοποιούνται για άλλους σκοπούς (πχ. διαφημιστικούς). Εξαιρούνται από αυτό, περιπτώσεις αποφάσεων εισαγγελικών, δικαστικών ή άλλων δημόσιων αρχών.
  Οι πληρωμές μέσω πιστωτικών/χρεωστικών καρτών γίνονται με απόλυτη ασφάλεια, καθώς μπορείτε να υποβάλλετε τα στοιχεία και τους κωδικούς ασφαλείας διαμέσου της Τραπέζης Eurobank η οποία είναι πρωτοπόρος στην υιοθέτηση νέων προτύπων ασφαλείας συναλλαγών στην πληρωμή με κάρτες, όπως το πρωτόκολλο 3DSecure που αποτελεί τη βάση μιας σειράς υπηρεσιών που παρέχονται από τη MasterCard και τη Visa διεθνώς (Verified by Visa & MasterCard SecureCode), προστατεύοντας τα συναλλασσόμενα μέρη και ελαχιστοποιώντας την πιθανότητα κακόβουλων ενεργειών ή υποκλοπών, αξιοποιεί τα εξελιγμένα συστήματα ανίχνευσης και αποτροπής απάτης στις πληρωμές με κάρτες, έχει καθιερώσει την υποχρεωτική χρήση του προτύπου SSL 128 για την ασφαλή μεταφορά δεδομένων.
  Με αυτό τον τρόπο έχετε τη βεβαιότητα πως τα στοιχεία της κάρτας σας, δεν υποβάλλονται σε εμάς αλλά κατ’ ευθείαν στην Τράπεζα, συνεπώς δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να υποκλαπούν.
  Σημ.– Για τη δική σας ασφάλεια σας συμβουλεύουμε, όπως όταν συνδέεστε με τη σελίδα της Τραπέζης ή της έναρξης συναλλαγής με Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα, προσέχετε όπως η σύνδεση όπως σας εμφανίζεται στον περιηγητή σας (browser) ξεκινάει με https://…….. και όχι http:// .Σε ενημερώνουμε ότι κατά την πρώτη φορά χρήσης της κάρτας σου στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενδέχεται να σου ζητηθεί να αποστείλεις αντίγραφο της ταυτότητάς σου καθώς και της κάρτας που χρησιμοποίησες για την συναλλαγή (με εμφανή μόνο τα 4 τελευταία ψηφία της εμπρόσθιας όψης και με καλυμμένα τα στοιχεία του τριψήφιου κωδικού ασφαλείας CVV της πίσω όψης)